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ORDER

On June 18, 2015, the Board of Professional Responsibility of the Supreme Court

of Tennessee (the “Board”) filed a petition asking the Court to amend Rule 9, section

5.4(c) of the Rules of the Tennessee Supreme Court to specifically provide confidentiality

for attorneys” ethics inquiries to the Board and for the Board’s responses to those

inquiries. By Order filed June 23, 2015, the Court solicited public comments on the

Board’s proposed amendment. The Court has received and considered public comments,

including comments from the Tennessee Bar Association and the Knoxville Bar

Association, as well as the Board’s response to the Comments of the Tennessee Bar

Association. After due consideration, the Court hereby adopts the amendment to Rule 9,

section 5.4(c) of the Rules of the Tennessee Supreme Court, as set out in the attached

Appendix. This amendment shall take effect immediately upon the filing of this Order.

The Clerk shall provide a copy of this Order to the Tennessee Bar Association,

LexisNexis, and Thompson Reuters. In addition, this Order shall be posted on the

Court’s website.

IT IS SO ORDERED.

PER CURIAM
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APPENDIX

AMENDMENT TO TENN. SUP. CT. R. 9, § 5.4(c)

[Deleted text is indicated by overstriking. New text is indicated by underlining]

Section 5. Ethics Opinions

5.4.

(c) An advisory ethics opinion may be issued by Disciplinary Counsel orally when there

is readily available precedent. The advisory opinion shall not be binding on the Board

and shall offer no security to the person requesting it. All requests for advisory opinions,

oral and written, and any response by Disciplinary Counsel shall be confidential and shall

not be public records or open for public inspection except as subiect to waiver by the

requesting attorney or as otherwise provided in Section 32.

 

 

 

(End of Appendix)


